Improkoulutus

Hei!

Olen Karla Suvanto, pianisti, pedagogi ja Improkorttien keksijä. Koulutukseltani olen klassinen pianisti ja käytän improvisaatiota monipuolisesti soitonopetukseni osana. Jos sinua tai työyhteisöäsi kiinnostaa syventyä Improkorttien käyttöön soitonopetuksen välineenä, ota rohkeasti yhteyttä “yhteystiedot” -sivun kautta.

Alla esimerkkejä erilaisista koulutusvaihtoehdoista.

Koulutuspaketit

Improkortit tutuiksi

Musiikkilaitosten opettajille suunnattu peruskoulutus, jossa käydään läpi Improkorttien sisältö ja toimintaperiaate ja annetaan erilaisia työskentelytapoja käytettäväksi omassa opetuksessa. Koulutus sisältää luennon, sekä yhdessä tehtäviä improvisaatio-harjoituksia. Halutessa koulutukseen voidaan sisällyttää myös eritasoisten oppilaiden opettamista ja sen observointia ryhmässä tai yksin.

Improkorttien salat

Jatkokoulutus “Improkortit tutuiksi” -kurssin pohjalta. Koulutus perustuu edeltävän koulutuksen materiaaliin ja siellä opittuihin työskentelymenetelmiin. Improkorttien salat on hyvä järjestää 2-4 viikon kuluttua Improkortit tutuiksi -koulutuksen jälkeen, jolloin koulutuksen osallistujilla on ollut aikaa kokeilla Improkortteja omassa työssään.

Improvisoidaan!

Musiikkioppilaitosten oppilaille suunnattu improkurssi, jonka pääpaino on ryhmäimprovisaatiossa Improkortteja ja muita improvisaatiometodeja käyttäen. Kurssi päättyy improkonserttiin.

Puuttuuko haluamasi koulutus?

Ota yhteyttä, niin tehdään yhdessä juuri sellainen koulutus, kuin sinä tarvitset!